Energi&Reflektion är en skiva som ger dig en stunds avkoppling och reflektion. Och på så sätt fyller på dina energidepåer.

Vi lever i ett stressigt samhälle där många människor rusar fram därför har vi tagit fram en skiva som är lättillgänglig och vänder sig till "alla". En folklig skiva enkelt uttryckt. En skiva som inte kräver en instruktör eller att du gått kurs utan som går utmärkt att använda i vardagsrummet hemma, på bryggan eller tillsammans med andra.

Energi&Reflektion består av delarna smidighetsträning, Qigong, avslappning och en guidad meditation. Du kan välja en eller flera delar eller hela, beroende på hur mycket tid du har för stunden och vad din kropp behöver just idag.

Första delen består av musik med instruktion. Det finns även bilder på rörelserna för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hänga med. När du känner att du kan rörelserna finns del två som är utan tal. Musiken är framtagen av musikerna Anders och Robert Öberg. Lugnande musik som får i dig i harmonisk stämning.

CD skivan Energi&Reflektion är framtagen av Ann-Christine Jonsson, diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes, och Kristin Sundström, utbildad jympa- och Qigong - instruktör, på företaget Hör ihop. Tillsammans har vi genomfört kurser under flera terminer och vet att skivans upplägg är uppskattat. Och vad vi vet, finns det ingen motsvarighet till Energi&Reflektion.


Välkommen med din beställning!


1. Fyll i Ditt namn och Din adress på en postgirotalong. Mottagare är:
Hör Ihop
Briggvägen 6
185 33 Vaxholm
Postgiro 407 22 24-1.

2. Skriv hur många skivor du vill beställa, ditt namn och adress och gärna telefonnummer om vi behöver nå dig.

3. Räkna ut summan och betala in den.

4. Inom 10 dagar är skivan hos Dig!


OBS! Var noga med att ange rätt summa. Leveransen kan annars bli försenad.

Vi är måna om att ge våra kunder en så bra service som möjligt. Längre leveranstid kan förekomma under helger och semestertider.

Priset är 159 kronor inklusive moms och porto.